Bijzonder overnachten

Outdoors Holten is een bijzonder park met 11 compleet ingerichte authentieke houten Lodge Cabins en 10 luxe ingerichte safaritenten. Ze staan op ruime kavels en bieden voldoende privacy. Er is veel ruimte voor kinderen om te spelen, fietsen of gewoon lekker te ravotten.

In de rondhouten Lodge Cabins heeft u o.a. de beschikking over een heerlijk boxspringbed, een stijlvolle badkamer met ligbad en/of douche, een kitchenette met koelkast, zithoek en eettafel. Ook zijn de lodges voorzien van centrale verwarming, dus het hele jaar boekbaar.

De safaritenten zijn tevens voorzien van een boxspringbed, badkamer met ligbad, kitchenette en een houtkachel. De tenten zijn van april tot oktober te reserveren.

We hebben tweepersoonstenten en lodges voor een romantisch verblijf met uw partner, maar ook vier tot zes persoonstenten en lodges voor families en groepen. Back to basic, maar toch genieten van een goed bed en luxe badkamer. 

Wij zijn een uitermate geschikte locatie om bijvoorbeeld met meerdere gezinnen of een groep vrienden een weekend weg te beleven.

Heerlijk wandelen / fietsen in de prachtige omgeving, lekker eten in de bistro, genieten van een goed boek of het doen van een sportieve activiteit op ons park. Hierbij kunt u denken aan quad/segway rijden, shooting range of paintball. We informeren u graag over alle mogelijkheden. 

 

Afdeling reserveringen is bereikbaar op werkdagen van 10.30-14.30 uur, binnen uiterlijk 2 dagen beantwoorden wij uw mail.

 

 

 
Kleur: 
green