Bijzonder overnachten

Wij zijn weer te boeken via E-mail op info@outdoors.nl voor 2020!!

We zijn een kleinschalig park voorzien van 11 compleet ingerichte authentieke houten Lodge Cabins. Ze staan op ruime kavels en bieden voldoende privacy. Er is veel ruimte voor ontspanning, wandelen en voor de kinderen om te spelen, fietsen of gewoon lekker te ravotten. 
Ons park is Back to Basic, maar u kunt heerlijk genieten van een goed bed en badkamer met ligbad en/of douche en toilet.

De rondhouten Lodge Cabins zijn voorzien van centrale verwarming, dus het hele jaar aangenaam. 

Er zijn lodges voor 2 personen voor een romantisch verblijf met uw partner, maar ook lodges voor 4 tot 6 personen voor families en groepen. Deze kunnen we dan gezellig bij elkaar reserveren.Wij zijn dan ook een uitermate geschikte locatie om bijvoorbeeld met meerdere gezinnen of een groep vrienden/ familie een weekend weg te beleven. De bedden hebben wij al voor u opgemaakt.

Onze bistro / Buiten Bistro met kampvuur is geopend op basis van reservering, voor groepen vanaf 10/15 personen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

In de nabijge omgeving kunt u heerlijk wandelen / fietsen ( NP Sallandse Heuvelrug ), genieten van een goed boek of het doen van een sportieve activiteit op ons park. Hierbij kunt u denken aan quad/segway rijden, shooting range of paintball. Meer info hierover op www.outdoors.nl

Kleur: 
green

© 2020 Company Name. Alle rechten voorbehouden.| algemene voorwaarden